Terra-S punkteringsgel

Har du problemer med punkteringer - utætte fælgkanter m.v. - så har vi en effektiv, hurtig og prisrigtig løsning til dig.

Vi importerer og sælger flydende punkteringsbeskyttelsesmidler fra Terra-S i tyskland - en meget anerkendt fabrik som i dag leverer midler til det meste af bilindustrien verden over - hvilket må stå inde for, at kvaliteten er i orden.

De gamle skrøner om, at flydende lappemidler ikke virker - limer dækket fast til fælgen - gør det umuligt at lappe - o.s.v. er for længst gjort til skamme. De midler som Terra-S producerer opfylder alle krav til certificering - produktregistrering og tests. Midlerne er vandbaserede og miljørigtige midler.

Vort industrimiddel er beregnet til permanent brug i alle typer dæk med hastighed under 80 km/t - og giver en stor grad af sikkerhed mod punkteringer. Midlet har en garanteret holdbarhed på min. 7 år - så det er noget, man fylder på sine dæk en gang for alle.

Nye biler i dag leveres med punkteringsvæske i stedet for reservehjul. Denne væske forhandler vi selvfølgelig også. Samtidig forhandler vi specialhærder dertil - en kæmpe hjælp for værkstederne, når dækkene senere skal afmonteres - så undgås alt svineri med flydende gummi.

Kontakt os gerne for yderligere information på 30281373 - eller se www.boka-handel.dk


Overskrift 1