Cateringvirksomhed

Navnet "Landkøkkenet Mygdal" er ikke tilfældigt - vi har jo til huse på et lille nedlagt landbrug - vort køkken er faktisk en del af den tidligere lade.



"Landkøkkenet Mygdal" tilbereder mad til festlige lejligheder - privatfester - familiefester - halfester m.v. i hele landsdelen - både som buffeter - eller serveret mad - dog ikke under 30 kuverter.

Vi er nok mest kendt for, at vi kan li at lege med mulighederne - og gerne leverer anderledes og spændende mad.

Et egentligt menukort har vi ikke - vi aftaler altid en helt personlig menu med den enkelte kunde - og giver derefter en fast pris på arrangementet - hvad enten det drejer sig om levering af mad - eller en total festløsning.

Kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 20640777 - eller 30281373.

Landkøkkenet Mygdal er underlagt fødevarestyrelsens generelle kontrol - se vore kontrolrapporter på
http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=10951149

Med hensyn til evt. alergener svarer vi gerne på spørgsmål

Vi er begge med i tilberedningen af festmenuerne - og evt. også i resten af arrangementet - dog er det mest Kaj (til venstre) som er i køkkenet under selve festen.

Vort køkken er ikke stort og prangende - vi ønsker ikke, at "Landkøkkenet" skal udvikle sig til en "madfabrik" - vi ønsker at sætte vort helt personlige præg på hver enkelt menu

Vi holder meget af at eksperimentere med nye og spændende måder at præsentere maden på.

Salaterne anretter vi f.eks. gerne på store fade - det ser spændende og indbydende ud, men har man mere lyst til en salatbar laver vi selvfølgelig også det.

Vort motto er, vi har ingen faste menuer - vi sætter os sammen og finder frem til netop "Din menu" og giver dig en fast kuvertpris.

Og når det drejer sig om "Den store fest" arrangerer vi evt. også bryllupskagen.

Og en bryllupskage behøver jo heller ikke være den helt traditionelle form.

Tapas er blevet meget in i tiden - både som tallerkenserveret forret - eller anrette på store fade som velkomstbuffet.

Salaterne må gerne stråle af farver - det er med til at give maden et festligt præg

Vi lader gerne årstidens frugt indgå i salaten

Her eksempel på fiskeforret anrettet på fade - her fisketerrine med tangkant, varmrøget peberlaks og rejer

Her et andet eksempel på fiskefade - fisketerrine, lange fyldt med spinat, varmrøget peberlaks og hummerhaler.

Landkøkkenet Mygdal